Terminator 2 - Judgement Day - 4K

Action / Sci-Fi 2 t. 10 min. 15 år
Terminator 2
Tidenes beste actionfilm har 30 års jubileum. Den er digitalt restaurert av James Cameron selv. Arnold er legendarisk som Terminator.

HISTORIENS BESTE ACTIONSFILM ER 30 ÅR OG RETURNER BEDRE ENN NOENSINNE - NÅ RESTAURERT AV JAMES CAMERON SELV!

”THE GREATEST ACTION BLOCKBUSTER OF ALL TIME” Daily Mirror

James Camerons episke mesterverk innen action- og sci-fi sjangeren, med Arnold Schwarzenegger i sin mest ikoniske rolle, fyller 30 år og er nå blitt restaurert til perfeksjon av filmverdenens mest beryktede perfeksjonist - James Cameron i sin egen høye personlighet. Under hans ledelse er det på tide at TERMINATOR 2 går inn i 2020 -årene og blir omfavnet av en ny generasjon!

Da filmen kom ut i 1991, ble hele filmverdenen overrasket over de banebrytende effektene, lyden, lydeffektene og makeup-magien, som førte til at filmen vant fire Oscar-statuer og et gigantisk publikum.

Ti år har gått siden maskinene som styrer fremtiden sendte en Terminator til jorden på et oppdrag for å myrde den ufødte John Connor - den fremtidige lederen for menneskeheten. Oppdraget mislyktes, og i dag er John Connor ti år gammel. Moren hans Sarah er fengslet på et mentalsykehus med sin fryktelige informasjon. Maskinene sender nå tilbake den avanserte roboten T-1000 for å drepe John og moren hans. Samtidig sendes en gammel bekjent for å beskytte dem. Til enhver pris.

Originaltittel:
Terminator 2 - Judgement Day
Regi:
James Cameron
Språk:
engelsk
Produksjonsår:
1991
Skuespillere:
Arnold Schwarzenegger
Linda Hamilton
Edward Furlong
Robert Patrick
Sjanger:
Action / Sci-Fi
Spilletid:
2 t. 10 min.
Nasjonalitet:
USA
Aldersgrense med begrunnelse:
15 år
Denne filmen inneholder store mengder actionvold, flere nærgående drapsskildringer og en scene med brennende ofre. Den får derfor aldersgrense 15 år