Ylvis: Stupetårnet - utsolgt!

Festpremiere 16. februar kl. 19.00

Utsolgt! Alle billettene ble revet bort på et øyeblikk.

Ylvis-brødrene har laget en ny humorserie: "Stories from Norway". Første episode er om det famøse stupetårnet i Hamar, og før sendestart på TVNorge blir det lansering på Hamar Kino, med Ylvis-brødrene tilstede!

Vi legger ut ca 400 gratisbilletter til forestillingen, kan fås ved oppmøte i kinokiosken fra onsdag 31. januar kl. 16.00! Maks 6 pr. pers!

 

Dette vil du ikke gå glipp av! Rød løper, fakler, fotovegg - vær der!

Det er snart to år siden brødrene Bård og Vegard Ylvisåker sist var på TV. Nå gjør de skjerm-comeback med et helt nytt humorprogram på TVNorge, og Hamar Kino inviterer til festpremiere!

Med programserien "Stories from Norway" har Ylvis-brødrene oppfunnet en helt ny TV-sjanger, undersøkende musikal. Gjennom våren tar de for seg saker som sier noe om landet vårt og hvordan vi hører til i den store verden. Hamarsingene er blant de første i verden som får se programmet.

Premiereprogrammet tar nemlig for seg historien om da Hamar kommunestyre fikk ideen om et nøkternt lite stupetårn, men endte med en budsjettsprekk på 2000 prosent. Ylvis følger blant andrevaraordfører Geir Byberg, mannen med idéen om stupetårnet, gjennom de dramatiske hendelsene som førte til norgeshistoriens mest berømt budsjettsprekk.

Få med deg årets humor-happening i Hamar!

Arrangementets varighet: ca. 45 min.