Hell Fest

Grøsser / Skrekkfilm 1 t. 29 min. 15 år
Hell Fest
Hell Fest
IT’S FUN GOING IN… IT’S HELL GETTING OUT… Fra produsenten til THE WALKING DEAD

WELCOME TO HELL FEST.
WHERE YOUR SCREAMS COME TRUE...

En skremmende god skrekkfilm fra LIONSGATE, produsenten til "The Walking Dead", "The Terminator", "Aliens", "Limitless", "Den of Thieves" og regissøren til "Paranormal Activity: The Ghost Dimension" og klipperne til "Get Out" og "Happy Death Day".

En maskert seriemorder gjør en fornøyelsespark med horrortema om til sin egen lekeplass og terroriserer en gruppe venner, mens resten av gjestene tror alt bare er en del av showet. Collegestudenten Natalie (Amy Forsyth) er på besøk hos barndomsvenninnen Brooke (Reign Edwards) og romvenninnen Taylor (Bex Taylor-Klaus). Hadde det vært en annen tid på året, hadde de og kjærestene deres vært på vei til en konsert eller en bar, men det er Halloween, hvilket betyr at de, som alle andre, er på vei til Hell Fest - en vill labyrint av karuseller, spill og attraksjoner som reiser rundt og tilfeldigvis er i byen. Hvert år følger tusenvis Hell Fest for å oppleve frykt ved det demoniske marerittet av et tivoli. Men for en besøkende er ikke Hell Fest attraksjonen - det er jaktmarken. Med en mulighet til å slakte åpenlyst for et publikum, vender han det maskerte ansiktet sitt mot Natalie og de andre, som må kjempe for å overleve natten...

En skremmende god skrekkfilm fra den ikoniske skrekkfilmprodusenten Gale Anne Hurd (The Walking Dead, The Terminator, Aliens), Tucker Tooley (Limitless, Den of Thieves) og regissør Gregory Plotkin (Paranormal Activity: The Ghost Dimension, Editor – Get Out, Happy Death Day).

Regi:
Gregory Plotkin
Språk:
engelsk
Produksjonsår:
2018
Skuespillere:
Amy Forsyth
Reign Edwards
Bex Taylor-Klaus
Sjanger:
Grøsser / Skrekkfilm
Spilletid:
1 t. 29 min.
Nasjonalitet:
USA
Aldersgrense med begrunnelse:
15 år
Skrekkeffekter og nærgående drapsskildringer gjør at filmen får 15-årsgrense.